Mimar Hakan Dilek ve Elektrik Mühendisi İbrahim Can Kıran, Erdoğdu'nun belediye meclis üyesi aday listesinde yer alarak, Ümraniye'de CHP'nin zaferine katkı sağlamak için gece gündüz demeden çalışıyorlar.

Erdoğdu ve ekibi, Ümraniye'de etkin ve yetkin isimlerle seçmenin karşısına çıkıyor. Adıyaman Merkez'den Mimar Hakan Dilek ve Besni kökenli Elektrik Mühendisi İbrahim Can Kıran, saha çalışmalarında halkla iç içe olup, CHP'nin Ümraniye için hazırladığı projeleri anlatıyorlar. Bu iki değerli adayın, Ümraniye'deki seçim çalışmalarında yer alması hem Adıyamanlı hemşehrileri arasında hem de Ümraniye halkı arasında büyük bir memnuniyet yaratıyor.

Erdoğdu'nun Adıyaman kökenli meclis üyesi adayları ile birlikte yürüttüğü seçim kampanyası, birlik ve beraberliğin önemini vurguluyor. Seçime az bir süre kala, tüm ekip Ümraniye'nin dört bir yanında, projelerini ve hedeflerini anlatmak için yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Ümraniye'deki seçmen, bu yerel seçimlerde, birliğin ve beraberliğin simgesi olan bu adaylarla tanışma fırsatı buluyor.

Aykut Erdoğdu ve ekibinin, Ümraniye'de yürüttüğü seçim kampanyası, yerel yönetimlerde farklılıkların zenginlik olduğu ve birlikte çalışmanın gücüne dair önemli bir mesaj veriyor. Adıyamanlı adaylar, Ümraniye'nin geleceğine şekil verecek projelerde kilit rol oynamaya hazır olduklarını ve tüm Ümraniye halkının refahı için çalışacaklarını belirtiyorlar.

Kaynak : PHA