Adıyaman Belediyesi, vatandaşlara sunulan hizmetlerin daha hızlı, etkin ve kaliteli yürütülmesi amacıyla hayata geçirdiği iki yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirecek.

Belediyenin öz kaynaklarıyla inşa edilen 3 bin 600 metrekare kapalı alana sahip Ek Hizmet Binası ile Flamingo Caddesi üzerindeki Saha Amirliği binası, belediyenin hizmet kapasitesini artırmak amacıyla kullanılacak.

AÇILIŞ TÖRENİ 1 KASIM PAZAR GÜNÜ

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere'nin ev sahipliğinde düzenlenecek açılış töreni, 1 Kasım 2026 Pazar günü saat 13.00'te gerçekleştirilecek.

Tören, Karapınar Mahallesi 27105 Sokak'ta, Adıyaman Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu arkasında bulunan Ek Hizmet Binası'nda yapılacak.

BELEDİYEDEN AÇILIŞA DAVET

Adıyaman Belediyesi tarafından yayımlanan davetiyede, yeni hizmet binalarının vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla hayata geçirildiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Adıyaman Belediyemizin öz kaynaklarıyla inşa ettiğimiz, 3 bin 600 metrekare kapalı alana sahip Ek Hizmet Binamızı ve Flamingo Caddesi üzerindeki Saha Amirliği binamızı hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz.

Kentimizin hizmet kapasitesini güçlendirmek, hemşehrilerimize daha hızlı, etkin ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla hayata geçirdiğimiz Ek Hizmet Binamızın ve Saha Amirliği binamızın Açılış Töreni'ne teşriflerinizden onur duyarız."

Kaynak : PERRE